DAG 1 - Nordkapp-Honningsvåg

Da var endelig flyreisene unnagjort, følgebilen kjørt opp, og syklene montert, og vi er endelig i gang!

Selve turen startet med applaus fra entusiastiske nederlandske turister som trodde vi hadde syklet til Nordkapp. Den gang ei – vi poserte kun for det obligatoriske startbildet på Nordkapp, som for anledningen var badet i tåke som var så tykk at vi på et tidspunkt sleit med å finne hverandre på parkeringsplassen før start. Men vi kom av gårde, og på tross av noen startnerver var stemningen på topp og vi fikk en nydelig første etappe ned mot Honningsvåg. På veien møtte vi kun hyggelige turister som ga oss et vink eller en tommel opp, og ett og annet reinsdyr.

Eneste strek i regningen er at litt labert internett gjør at vi ikke får lastet opp så mange bilder i dag. I mellomtiden kan dere sjekke ut @tradeforhope på instagram og TradeForHope på snapchat for noen stemningsbilder fra dagen.

Nå kun ca 3150 kilometer igjen.