Dag 4 - Monsteretappen ... i hvert fall så langt

Nok en strålende etappe på sykkelen. Vi hadde vel sett fram mot denne dagen med skrekkblandet fryd. 168 kilometer fra Alta til Sørkjosen, med to ordentlig voksne stigninger opp Baddereidet og Kvænangsfjellet, etterfulgt av heftige utforkjøringer. Heldigvis skulle vi ikke rekke annet enn å komme fram og spise - og lyst er det jo døgnet rundt, så vi trengte ikke stresse.

For å gjøre en (7 timer) lang historie kort. Det gikk veldig bra! En nydelig reise langs fjord og fjell, med rein og sau langs løypa, bare oppmerksomme og positive medtrafikanter - og mennesker som smiler, vinker og kommer med oppmuntrende tilrop. Vi har lagt ved en liten videosnutt som Clement har laget og nok en dose med herlige bilder fra Johannes for om mulig å dele litt av opplevelsen. Enjoy!