Dag 6 - Alle skal med (men ikke på ferga)

Det er så hyggelig at mange følger med på reisen vår. Oppmuntrende for oss at dere liker og deler, når vi legger ut bilder og tekst i ulike kanaler. Både det som legges ut som «Trade for Hope», men også det vi legger ut hver for oss. Takk for gode tilbakemeldinger, omsorg og omtanke. Takk til gode venner som ordnet med middag ved ankomst Finnsnes i ettermiddag! Det varmet og mettet.

Vi håper og tror at den omsorg, omtanke og det engasjement dere viser for oss – også gjelder dem denne turen egentlig handler om. I ettermiddag har vi besøkt Kitch’n butikken på Finnsnes og sett den flotte presentasjonen av Others-varer der. Vi har snakket med journalisten fra Folkebladet og fått lov til å presentere samarbeidet mellom Others og Kitch’n Foundation. Vi håper at anledninger som dette vil gi resultater, som igjen gir enda flere et arbeid og et bedre liv for seg og sine familier. Og du kan fremdeles sende en SMS med «Hope» til 2309 og gi 49 kroner til arbeidet.

Og turen? Joda, vi har syklet i dag også. 4 timer og 45 minutter på sykkelsetet, 109 kilometer, 3313 kcal, 900 høydemeter, 1 ferje og 2 punkteringer er dagens nøkkeltall. En ny flott tur som startet i Tromsø i gråvær, fortsatte over Kvaløya til Brensholmen der vi tok ferje over til Senja. Med «vi» – så er det de tre syklister som menes. Følgebilen fikk ikke plass, og med 5 timer til neste avgang ble det den lange veien tilbake til Tromsø og videre til Finnsnes. Syklistene fikk en flott tur videre på vakre Senja i strålende solskinn.

I morgen er det hviledag og en tur i kirka planlegges, vi trenger alle litt påfyll underveis. Det er visstnok ikke harde benker der. Ja, vi har spurt!

Her noen bilder av påfyll fra dagens økt!