Dag 8 - Ikke helt som forventet

I dag har vi syklet i et strålende regnvær! Det har bøttet ned i hele dag og vi har lært at det er ingen vits å sjekke værmeldingen på kvelden. Det er faktisk mye viktigere å ta en titt ut av vinduet på morgenen. Solen som var meldt kvelden før, var i løpet av natten byttet ut med lavt skydekke, ikke fullt så mange varmegrader og et vedvarende regn hele dagen. Ikke helt som forventet med andre ord, men det går helt fint. Man kler på seg litt ekstra, finner fram regntøy og tråkker i vei. Man blir også glad for å være syklist når man møter løpende og nedlessede infanterister på manøver. Takk til Forsvaret for god saft som vi fikk litt av, det smakte. Mat og drikke er viktig! Været i dag innbød ikke til lange stopp og oppdekket picnic, så det ble skiver med grovbrød bak i bilen, en banan nesten i fart og sveler på ferja.

Vel fremme i Harstad, svingte vi innom en av landets nyeste Mester Grønn butikker og møtte positive og ivrige ansatte. Mester Grønn har vært med på Others siden starten og det er alltid hyggelig å få fortelle direkte, hvor stor pris vi setter på støtten de har gitt i mer enn 15 år. Blomster fikk vi også - Othersbuketter selvfølgelig. Etterpå hadde vi nok et hyggelig treff hos Kitch'n.

Turen fra Finnsnes til Harstad via Sørreisa og over Andørja til Breivoll og ferja, er flott uansett vær. Det skader jo heller ikke at man sykler sammen som gode venner og at praten går lett. Vi har kanskje ikke løst alle verdens problemer, men så er det tre uker igjen!

Og alle var enige om at det var en fin tur, selv om vi kanskje alle var litt ekstra ivrige på å ligge i front i dag - bedre å være den som spruter på de andre ...