Dag 22 - Dumme naut

Det så ut som om det var det kuene tenkte om oss da vi passerte dem på vei over heia fra Førde til vakre Yndestad Gard i Fjaler, der et fantastisk hyggelig vertskap tok imot med åpne armer, i strålende sol.  Mulig kuene hadde et poeng i tilfelle, for veien var vel ikke helt tilpasset oss og våre sykler med bratte bakker både opp og ned, i stor grad på grus. Her vi sitter og venter på husets ovnsbakte kylling, tenker vi vi valgte rett. Vi sparte 4 mil og kom fram i god behold, både sykler og syklister.

Det har i det hele tatt vært en flott tur, de 14 milene fra Nordfjordeid til Yndestad. Fjell, fjord, trange daler, vakker natur og hyggelige mennesker.  Over 1600 høydemeter kjennes godt i beina, i hvert fall på toppen av de over 2200 kilometerne vi har syklet siste tre uker. Men i morgen er vi klare for nok en dag på sykkelsetet.

I Førde møtte vi også et knippe engasjerte Kitch’n folk, som ville hilse på – både noen som var på jobb, og noen som ikke var på jobb. Besøket var annonsert både på butikkens og senterets facebook-sider, og I løpet av den korte tiden vi var der, ble det solgt flere Others handlenett. De hadde også lagt opp til en minikampanje, så alle som kjøpte nett mellom kl. 14 og 15, ble med i trekning om 6 gavekort. Utrolig inspirerende og motiverende å møte så interesserte og engasjerte mennesker!

Det er nesten utrolig å tenke på at vi er i gang med fjerde og siste uke. Det har på et vis gått veldig fort, samtidig som det føles som en evighet siden vi sto på Nordkapp og lette etter hverandre i tåka. Humøret er fremdeles på topp, og vi syns i all beskjedenhet at dette går veldig bra. Ja, overraskende bra! Vi ser fram til de siste seks dagene og håper værmeldinga holder hva den lover.

Yndestad Gard er i hvert fall et godt sted å være, så dette blir en god kveld og natt!