Dag 25 - Gode venner

I dag har vi hatt med oss gode venner på ferden fra Bergen til Leirvik, Stord. Bo-storebror, Benjamin kom med natt-toget fra Oslo for å bli med på et par etapper. Veldig fint for Bo, og oss andre. Selvfølgelig! Fantastisk hyggelig også å få med trompetistsyklist Rune-Alexander på dagens etappe. Bergenfødt kjentmann som ledet oss trygt over de bergenske fjell via Fyllingsdalen, gjennom vakre Fana og videre til Os, ferga fra Halhjem til Sandvikvåg og helt fram til Leirvik. Fra Os fikk vi med Egil, Sven Magne og Adil fra Friskt Alternativ i Stavanger. Trivelige folk, som vi er veldig glad for at blir med oss helt til Lindesnes. Endelig en skikkelig peloton – med friske ben og nye samtalepartnere. Stort!

Som alltid ble det inspirerende besøk hos Kitch’n, denne gang i Fyllingsdalen, Os og Leirvik. Nydelige blomster, smil og godord fikk vi hos Mester Grønn i Leirvik. Journalist(er?) har vi også snakket med. Dagen ble avsluttet med sjøbad og grillmat i Sponaviko.    

Om dagens etappe var lang eller kort, hard eller lett, gikk fort eller sakte? Aner ikke, solen skinte!