Dag 12 - Hva trenger dere fra meg?

Kan man få et bedre spørsmål når man sykler Norge på langs? Marie Skuland på Frelsesarmeen i Mo i Rana, så at vi skulle komme og var så til de grader på tilbudssiden. Spørsmålet ble sendt til oss, og vi takket og bukket. I kveld har vi spist deilig kveldsmat hos henne og fått en god prat og velsignelse på veien, og nå får vi vasket alt sykkeltøyet vårt. Ikke dårlig – suppe såpe frelse. Spennende å høre om arbeidet som Frelsesarmeen driver her i byen, nytt lokale og arbeid blant flyktninger som startes. Hyggelig også å kunne oppdatere armeens representant i byen om samarbeidet mellom Others og Kitch’n foundation – og fortelle om turen og de mange gode samtalene vi har hatt så langt.

Det ble en veldig hyggelig avslutning på nok en god dag på sykkelen. Dagen begynte riktignok med «stille velt» og gruppens første skrubbsår, men vi må si vi syns turen har gått overraskende bra til nå. Det er klart vi kjenner at har syklet i to uker, og syklet langt. Man kjenner at man har sittet på et sykkelsete i svært mange timer, og beina har gått rundt i dagevis. Vi unngår trapper og ser fram til at vi i morgen skal prøvesykle Kongeetappen i Arctic Race of Norway …

Good night!