Dag 14 - Midt i Norge

Halvveis på ferden - i hvert fall i dager om ikke i kilometer - passer det fint med et stopp i "Mosjøen - byen midt i Norge". Her har vi tatt en hviledag i fantastisk flott sykkelvær, slik at vi er klare for å sykle videre i regnet som er meldt i morgen. Nå er det jo mye vær i Norge for tiden, så vi forholder oss som tidligere nevnt til været som er, ikke det som blir meldt - og tar det som det kommer. Vi er klare uansett. Dagen i dag har vært brukt til sykkelvask og hvile, picniclunsj og (for noen) et ettermiddagsbad i Vefsnfjorden. Forfriskende!

Vi har igjen fått benyttet oss av lokalkunnskap (takk Jonny) og avtalt en aldri så liten sykkelsjekk i morgen tidlig. Kl. 08.00 leveres tre sykler til "Bredesen Sykkelservice" for sjekk og justering av bremser, gir og dekk. Greit å vite at alt fungerer som det skal når kursen settes sørover. Etappen starter med et besøk hos Kitch'n Mosjøen, intervju med Helgelendingen - og ender 15 mil senere i Trones. Vi satser på at værmeldingen - igjen - er feil! Følg med ...