Dag 16 - Det man ikke vet ...

I dag fikk vi et flott to-siders oppslag i avisa Helgelendingen, bilde på forsiden fikk vi også! I den samme utgaven kunne vi lese at en bjørn på 102 kilo var blitt skutt på søndag. Så langt vi kunne forstå, ble den skutt i det samme området der vi mandag tok en "snarvei" gjennom skogen og over ei hengebru. Godt vi ikke visste det. Vi har sett mye flott langs veien, men heldigvis ikke bjørn!

Mulig det er fordi vi nå er i gang med uke tre av sykkelturen, for denne syklistblogger ble i hvert dagens etappe seig. Er bakkene lengere og brattere i Nord-Trøndelag, eller bare virker det sånn? Skribentens lår, legger, hender og hode(!), føles i hvert fall ut til å være usedvanlig møre. For ikke å snakke om stedet der kroppen møter sykkelsetet. Nei, ikke snakke om det!

Etter en tung dag i regn og motvind var det både varmende og oppmuntrende å møte damene hos Kitch'n Steinkjer. Her var det smittende engasjement. Takk, det motiverer til ferden videre, som i morgen tar oss til Trondheim.